Ögonsten!

Hejsan folket! ;D
tänka sig jag har börjat blogga igen? vem vet kanske blir bättre uppdateringar flera gånger dagligen nu?! OHH MY DIALA!:O inte klookt helt sjukt !! omgomg ! nej skojar bara:))
Dagen börja med att jag för en gångs skull på 1 vecka sminkade mig!:O så gick upp 10 min tidigare för att hinna mer:) Träffa Jean o Liridon på bussen, ingen av oss hörde av sig till varandra för en gångs skull men tänka sig vi hamnade på samma buss ändå? FAITH !:O dagen började bra eftersom FREDAGAR är mina favvo dagar förutom onsdag och Torsdag då vi är i köket:) haha.
-
Sluta mycket tidigare idag eftersom vi har bara projekarbete, så var tvungen o vänta på Jean för han slutade 20 min efter mig uhh, så köpte massa godis och satte mig vid datorerna:). När jag kom hem skulle jag sova! men ikke, mina grannar är ju fortfarande kvar och jobbar! Så dem var tvungna och borra och ha sig, så blev inget med de:( tyvärr!
-
Tillskillnad från alla vanliga ungdomar stannar jag hemma denna helgen:D eftersom jag ska ladda inför måndag och fredag nästa vecka! :) även i helgen med mina babe'z!:D
-
Nej nu ska ja dra till Maxi och inhandla tjockis maauuut!:) hörs kanske senare:9
I got a secret ;* This is my secret that I wont ever tell :* PEACE OUT:)

The one and only who can make me happy when am DOWN!

Kommentarer
Postat av: clara

sv : så har gjort det nu :)<3

2009-10-23 @ 16:56:37
URL: http://keiras.blogg.se/
Postat av: J O S E F I N E

Sv; Ikväll blir det till att se på Idol. Nu väntar jag på en kompis som skall komma hit. Vi skall bara slappa, är skit trött :)Har rätt mycket som jag vill göra/ ska göra på lovet så vi får se vad som hinns med. På torsdag blir det bio och skall ev. jobba också.Vad ska du göra? =)

KRAM

2009-10-23 @ 17:08:37
URL: http://jjossues.blogg.se/
Postat av: Lisa

åh tack va gullig du är <3

jaa det är svårt att låta bli , men tiden läker alla sår ..haha jo kanske :P men mobilen är väl inte så jätte gammal och datorerna , typ laptop ^^ någon måste väl leva så man kan leva lite lyx :Dvad ska du hitta på ikväll sötis ?

2009-10-23 @ 17:10:28
URL: http://jinandjang.blogg.se/
Postat av: Anonym

ja under lovet ska jag umgås med mina kompisar sova länge och kolla på film vara uppe länge inte så många läxor och så skönt själv då ? :D

2009-10-23 @ 17:36:59
URL: http://merissa.blogg.se/
Postat av: Abb

hahah jag kanske borde jubla av att du börjat blogga igen!

2009-10-23 @ 18:01:32
URL: http://abiier.blogg.se/
Postat av: simone

SV: Hahaha saant, sexet får man ju inte glömma :D

2009-10-23 @ 18:14:24
URL: http://fattybom.blogg.se/
Postat av: Claudia

tack :) <3

2009-10-23 @ 18:16:58
URL: http://claudiias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0