Is this what life is all about?

Tänkte skriva av mig lite eftersom mina älskade vänner har fått stå ut med mig i 2 veckor om samma tjat!
Det ändå jag tänkt på och det jag längtat efter så mycket... Kanske blir bättre av att skriva? Ingen aning..
-
Jag vet inte vad det är, eller varför. MEN känns inte alls bra, inte ett dugg... Eftersom jag har blivit sviken så många gånger, tror jag att alla snälla och söta människor är likadana det kanske dem är?
Inte konstigt när man blir sviken gång på gång på gång på gång! Såren hinner inte läka innan man blir sårad igen. Vet ni hur jobbigt det är? Vill kunna lita på nya människor, men vissa gör det så jävla svårt. Extremt svårt..
-Inte värt att läsa så mycket
Vem orkar ha otur i oturen ?;O funkar det?  Hela mitt liv börjar kännas så jävla falskt, som om man lever i en lögn man inte kan komma ut från?  Även om många försöker och gör sitt bästa för att jag ska må bra, vara glad och ställer upp för mig så är det något som fattas, a big empty hole.. Innan dämpa man alla sina sorger i spriten, men när det inte funkar finns det inte mycket mer som dämpar det. Jag vet varför hålet finns, varför det existerar. Ingen kommer kunna fylla ut det absolut ingen. Fanns en person och nu är han borta, hade gett allt för att ta tillbaka honom verkligen allt, vill bara följa efter honom och fråga varför? Jag vet ju varför.. Men varför han försvann från mig när jag behövde honom som mest. 15 år försvann på 1 minut. Inte illa.. Gud straffar alla bra människor.. Är det konstigt att man tappar tron? Nej......
-
JÄTTE VIKTIGT ATT LÄSA !!!!
SEN, varför har vissa killar en tendens att sakna sina EX? hat åt EX! alla sorters killar / tjejer! Hat åt mig med.
Men hört från många tjej kompisar att killar dem gillat eller annat, inte vill något pga sina EX? och dem sorters EX e jävliga så fort dem ser killen hålla på med en annan så får dem massa känslor tillbaka? BULLSHIT!  Bara egoistiska idioter. Samma åt killen har NI känslor för era EX håll inte på med andra tjejer? Ta tag i er själva och kom över dem sakta så fall! Blir galen..
Inte nog med det. Gick jag in på en blogg, som jag gillar. Där stog det med om hans EX och hur han saknade det? ohhh.. Död åt det.  Så nu ska jag vara hatisk mot folk. Nej skoja bara:)
-
ÄNNU VIKTIGARE ATT LÄSA!
-
Sist men inte minst. Till en viss sorts person som läser min blogg. Läs och förstå?
Jag orkar inte vara den som alltid ska höra av sig? Orkar inte så fort jag får sms eller min mobil ringer så ska jag tro att det är du? orkar inte gå in på din blogg mer, för det är jobbigt och läsa allt möjligt.. Jobbigt att veta att du inte ens tänker på mig eller saknar mig? Om du nu gör det, så är du jävligt dålig på att visa det ska du veta!
Orkar verkligen inte ta kontakt med dig hela tiden för att få prata med dig? Så raderar dig överallt, Nummer, msn osv.. Vill du något så får DU höra av dig för du vet var jag finns! Hoppas allafall att du hör av dig innan tisdag? Ett tag innan fredagen allafall.. GÖR du inte det så ska jag försöka glömma bort dig helt, så som om jag inte lärde känna dig från början. För jag vet inte om det är det du vill, men känns jävligt skumt just nu.. Detta är det sista jag vill göra, men blir trött på att alltid få höra av mig och påmina dig om att jag finns!

-
' I should've been there, in the back of your mind
I shouldn't be asking myself why..


Long time ago..

Hejsan hoppsan alla sötisar:)
LÄnge sen jag blogga, kanske för länge sen? känns nääästan som det! tappat mer än hälften av mina läsare med dock, tråkigttråkigt, men trogna läsare kommer väl alltid tillbaka?;) haha aja:) Bloggar för min egen skull men alltid kul när man har andra som läser självklart.
Helgen var helt sjuk! kommer bilder när jag får dem:) haha
Inte hänt så mycket kul, jätte mycket med skolan och har massa prov jag måste plugga till i
Servering, Danska och Engelska? 3 prov nästa vecka, liksom goodluck me?! Så har satt igång från nu!
Nu kommer jag inte på något mer att skriva, ska svara på kommentarer nu med:) kulkul:D
Hörs senare:) PUSS! / DaS
Bild från idag, när jag skulle städa undan? glaset i mitten bara sprack
lät som en bomb! Tappa inte det eller något, riktigt rädd blev jagXD!

you don’t know how it feels

BRÅTTOM BRÅTTOM ! har jag! men kände att det behövdes lite uppdatering så ni får lite och läsa:D svarar på kommentarer imorgon eller på söndag!
Eftersom vi inte vet vad vi ska göra ikväll mer än att vi ska ut och äta och sen fiesta, vet ja inte om jag hinner uppdatera, imorgon ska jag vara med Michelle, gud vet hur länge? :D tills vi mår bättre och piggnar till helt enkelt:D! Så kan bli sent det är liksom vi två i ett nötskal!
Carolin, Michelle, Emelie, Nelly och Diala (Jag) är det som ska mysa på restaurang idag:D jah är så himmla peppt och längtar sören:D haha är sugen på och dansa så vi får se vart allt leder;D Ska ta massa nya bilder med, eftersom jag är rätt dålig på det och lat som ni kanske har märkt:D hihi
-
Stod i kassan idag, skönt slapp servera mådde inte så bra ju.. Usch Piii ! Annars gick dagen rätt snabbt. Tappa bort mitt busskort/bankkort mm men hittade dem i skåpen blev rädd fyfan.. Inte igen liksom? tappat dem 2 gånger innan:D
-
I try to smile when I see other girls with you 
Acting like everything is ok (everything ain’t ok)
-
Nu MÅSTE jag planera och städa rummet innan michelle kommer:) Pusss på er !

SNurr

Morgon alls sötisar !:D

Idag och jag faktist inte försovit mig, nice va?;) Men har inte mått så himla bra nu i morse mått illa och varit yr..
Men nu så har det gått över lite, så efter många om och men och massa sms från min lärare har jag bestämt mig för att dra mig till skolan, orkar inte göra ve mig dock.. Men vem bryr sig? alla på parapeten har sätt mig ful som snygg! kanske drar på lite smink innan alla gäster kommer ;D hahah!
Tur att man har en morgon pigg pappa med som kommer köra mig, ännu skönare:D men nej nu ska jag äta något och klä på mig sen till skolan :D 70 gäster idag! maraton stress!
Puss / DaSI made you !

Hejsan sötisar:)..
Har inte orkat uppdatera något alls idag, känt mig sjukt sliten, ska strax dra till sängen och softa där! mysigt!:).
Allt börjar kännas mycket bättre nu med:D ville bara förmedla det liksom hihiXD..
-
Annars har dagen varit låååång LÄNGSTA på ett tag, vi hade 60 gäster idag på Parapeten, men tycker det gick jätte bra, alla är samlade och får inte panik så fort något går fel. Kände mig inte så stressad, hade 3 gäster, inga fler kom? haha jaja;D fick 130 kr i drix av 3 pers jävligt bra:D i'm the bezt !! ne skoja ska inte vara sån. Men liksom Jessica fick bara 1 krona i drix? jag menar 1 KRONA! snålt?! Ja lite.. Stack hem direkt efterskola! för kände mig inte så pigg höll på att somna flera gånger om! hihi.
-
När jag satt på bussen kom jag tänka på en sak:O Grupptryck liksom??!
Alla tar grupp tryck för en negativ sak, även jag själv. Direkt när man gör något dumt så skyller man på " grupptryck" man har en egen vilja!  Men allafall, satt och tänka så kom jag och min hjärna fram till att det även finns  bra grupptryck. Några jag tänker på är just i ämnena kärlek, misshandel och mobbing, Fast där är ju självklart en annan typ av grupptryck, än negativ. Eftersom har man några problem eller blivit utsatt för något av det, finns det ju människor som hjälper en att må bättre och är där men det kanske inte är grupptryck. Beror på hur alla tar grupptryck för:).
-
Dagens 2 mest knarkade låtar;
Jojo - Secret love
http://www.youtube.com/watch?v=qv9vk4NJVNM&translated=1
Akon FT David Guetta - Sexy Bitch
http://www.youtube.com/watch?v=6ZNl4Vh5wsM&translated=1

ingen bra dag

Morgon alla:)
Nu ska jag ta bussen om några min.. SMART och sätta sig här.. Nej
Hinner inte skriva så mycket mer än att jag kommer inte uppdatera förens senare, jobbig dag idag.
Sen fick jag världens chock när jag läste en sak innan, ångrar att jag gick in på den bloggen. För nu har jag tappat all tro på kärlek eller något. Man är kär i kärleken och i känslan helt enkelt! Inget som passar mig tydligen. Men allafall, hörs senare.
--
Hoppas jag blir på bättre humör och inte är så här sur ! PUss!

Kaos.

Hejsan sötisar:)
Utvecklingssamtalet gick toppen, bättre än vad jag hade kunnat hoppas på:) Min lärare tyckte att jag
har skärpt mig och att det är bra att jag inte lägger mig i bråk lika mycket! hahaha:)  Efter utvecklingssamtalet
möte jag moster så fikade vi på Mäster Palms mysigt, känns skönt att prata med någon som förstår en:). Men även om jag hade velat stanna hos henne, så har jag skola imorgon och hade inga saker med mig!
-
Ikväll ska jag plugga och kolla tv :) ! känner mig duktig som ska plugga till något nu, men blir typ 1 timmes plugg? räcker gott och väl:) hörs imorgon ;D
P.S ny design:) med ;D hihih nöjd:) men ska ändra lite mer, så ursäkta om det ändras hela tiden:)..
-
BEHÖVER INTE LÄSAS
mer för att jag ska skriva av mig..
Även om allt går bra nu och allt har varit toppen de senaste 2 veckorna och jag har känt mig som aldrig förr. Har något börjat växa i min mage, en klump. Den började idag runt 18 tiden, varför? det vet jag inte. Den glada Diala bara förvandlades till den gamla. Tråkiga, ledsna och sura. Kan jag ha lurat mig själv och tro att jag verkligen börja bli bättre? gladare och lyckligare? Eller var det moped turen med Bästa kompis Erica som gjorde det hela? eller var det kanske V? jag trodde ett tag att det kunde berott på V men nu vet jag inte mer, vet ingenting! allt känns så knasigt, vill bara lägga mig ner och sova i flera veckor, månader och ÅR! Slippa denna onda känslan, klumpen gör ont, så ont! I dont know what to do.. Känns som min lycka har vandrat vidare till någon annan, lämnat mig, den har väl gjort sitt hos mig. KUL ens egen lycka lämnar en ?:S.. Det sista jag vill är att allt ska rinna ut i sanden med .. ;/ Får sova på saken och se.
I'm adiccted to the game..

Who's V?

Mina grannar valde att ta bort vår vägg! skulle sätt mitt ansiktutryck när jag vaknade
då fanns inte äns detta ?!? stog 3 killar och kolla på mig.. Nyvaken och halvnaken?
inte kloogt! BOR PÅ 5e våningen så snacka om jag blev överaskad!
Morgon på er alla sötisar:D
Även om jag är ledig så har jag vaknat tidigt, WHY THIS?! jo för V smsa och väckte migXD taskigt läge or what?;O
och då blev jag sugen och uppdatera här så ni har något och läsa när ni kommer hem från skolan, omtänksam jag är?:) hihi
Jag är typ extremt bra, även om jag gick jag la mig vid 1 igår, kommer inte ihåg riktigt bara somnade, men det var till CSI jag somna så xD hihi.. Så vakna jag tidigt idag, inte många som klarar det inte!:D
Dagens schema ser ut så här:
 • Äta
 • Prata med V!
 • Städa
 • Utvecklingsamtal
 • Uppdatera
 • Hem till moster
 • Hem och prata med V ännu mer!
 • Sova:)
Ja rätt soft, men frågan är om jag kommer vara så pigg? återstår att se:)
Men nu ska jag göra lite Latte, hörs senare / DaS

tAKE YOU there..

I'm home!:D
jätte skön dag idag:) slutade vid 11 typ, hade bara danska i 2 timmar eller något.. Börjar tröttna på det lite, tråkiga lärare gör ämnen tråkiga? måste vara så eller så är det för jag var så trött! Funderade på att strunta i skolan idag men mina " grannar" väckte mig ändå vid 7 så lika bra och dra till skolan då ju :). & IMORGON ÄR JAG LEDIG SUG PÅ DEN !
-
Jag, Michelle & Cuong stack till hälso companiet och käkade kyckling
Liksom var så där 6 månader sen? Känns skönt att alla är vänner igen och
allt börjar bli som vanligt igen. ALLA är gladare nu med:) allt börjar gå som man
vill och allting bara är toppen, önskar att många andra också var glada som inte
är det, liksom dela med mig av min glädje? om det ändå funkade så bara.. 
Kyckling filé med ris, sallad, keso och curry dressing:)
-
Efter att vi hade ätit stack vi till stan och kollade runt lite, hittat en par billiga och mysiga skor faktist
ska nog köpa dem:) får se:)
Nu ska jag gå och lägga mig lite kolla tv & sova?;d och äta min ice cream!:D Ni får ha det toppen ;*

Måndag!

Hejsan alla sötisar:)
Förlåt för den dåliga uppdateringen idag men var helt slut när jag kom hem idag..
Denna dagen har inte varit den bästa kanske? jag orkar inte ens sitta vid datorn, vill bara sova xD. Sover hela tiden känns det som nu för tiden när jag inte gör annat? Även latat mig med träningen, ikke bra!
Men allafall igår natt somnade jag inte förens kl 04? kunde inte sova var extremt pigg, nästan bud på att gå ut och springa var det faktist:P. Men tills slut somna jag men sen var det upp igen kl 8! gjorde v mig på rekord tid 10 min? men sminka ju inte mig eller något så kan vara därför, kände mig jävligt bakis, men man kan väll inte vara bakis typ 2 dagar efter?;O helt sjukt.
-
Även om vi slutar tidigast på Måndagar så är det dem värsta med. Vi har Matte med världens elakaste och hemskaste lärare, han förnedrar oss och kallar oss dumma i huvudet, feta och han har kallad en tjej för h^^a eller han sa att hon nådde inte upp till deras nivå? SOM ÄR VERKLIGEN INTE OKEJ ATT SÄGA! vi hade en annan lärare innan förra året/termin, pga alla bråk vi hade med denna läraren, sen nu bytar dem tillbaka oss? kan inte sluta undra varför dem lät oss ha en mycket bättre lärare innan och nu har vi denna hemska igen? Men vi ska prata med rektorn imorgon igen, för vi kan verkligen inte ha honom, funkar liksom inte?
-
Efterskolan blev det dock lite bättre Michelle, jag och Marielle gick till min mamma, eller Marielle skulle till Johan men hon kom till mig ett tag ändå:) så pratade jag o mamma om höstlovet och hon lät mig ÅKA iväg ;D hur kul som helst! Trodde hon skulle säga NEJ i början? men sen förstod jag att något var fel? tydligen hade hon fått på bakfoten att jag skulle till TYSKLAND? vet inte alls vart hon fick det ifrån? kanske var för jag sa " DU kan åka till tyskland" hahah jajaj allafall :) nu vill ja bara ha v 44 o höstlov. kommer bli kul:). NYfikna på vart jag ska?;) det kanske ni får reda på i veckan hihi jag är ond(H)
Igår hade jag även besök rekord(H) Kanske inte mycket för er men det är för mig:))
bara kul ju med det blir hihi, ska vara bättre på att uppdatera, men man hinner knappt pga av skola osv..


Dagens mest knarkade låt & dansade! ( i skolan )

http://www.youtube.com/watch?v=jw6iCjDei-g

This is how I feel.

Satt och prata med en blogg läsare om självförtroende innan och att hon tyckte jag verkade ha ett jävligt bra? varför fattar jag inte? så tänkte skriva lite saker om självförtroende och annat som ploppar upp?
 • Jag har blivit kallad; ful, fet, idiot, h**a, äcklig, mongo, störd osv osv..
 • Jag lät folk trycka ner mig, trampa på mig och behandla mig hur dem själva ville!
 • Jag lät mig själv bli utnyttjad av falska inkompententa idioter, som har dragit lögn på lögn
 • Jag hade ingen egen åsikt även om jag tyckte annat.
 • Jag snackade skit om folk jag inte ville, sa saker som jag inte menade. Bara för att jag trodde jag skulle passa in?
 • Jag ställde upp för folk som inte förtjänade det, även när jag viste om att dem skulle vända ryggen så fort allt fixade sig.
 • Jag ställde till problem bara för att få uppmärksamhet?
Men till slut byte jag umgänge, sluta lita på folk, mitt självförtroende låg på 0, så fort jag fick chansen låste jag in mig på rummet  och ville vara ensam? Var aldrig i skolan, hade inte någon sug på att göra något, folk var elaka mot mig i skolan med, bara jag var sen utvecklad. Nej jag menar inte " cpskadad" eller sånt. Men i utveckligen bara när alla börja sminka sig, träffa killar, fick mens för första gången. Så hänge jag inte riktigt med?  jag börja sminka mig i 8an, träffa en kille som jag höll med rätt länge den första och ändå killen jag varit kär i, riktigt kär i. Fick min mens när jag var 14. Sånt påverkar en självklart.
Men killen jag var tillsammans med hjälpte mig, fick mig och inse vilka mina kompisar var, fick mig och vara nöjd med mig själv, även när jag såg ut som värst fick han mig o inse att jag är vacker oavsett. Trots det slutade som det gjorde, är jag evigtacksam mot honom. Vännerna jag skaffa undertiden vi var tillsammans, är jag fort vän med, han hade rätt, rätt om att dem skulle finnas där för mig i vått och torrt.
--
Så allt jag har varit med om, gått igenom, blivit utsatt för, all smärta som funnit och klart finns lite smärta kvar. Har gjort mig och format mig till den personen jag är idag.
DEN kaxiga, självsäkra, positiva, snälla och omtänksamma Diala har gått igenom ett helvete. Detär det som har gjort mig stark och nu har jag insett att så länge man står för det man säger och den man är, tar för sig bara kör sitt race, fixar det sig.    Klart har mina varit där och stöttat mig när jag varit som deppigast?
Så välj dina vänner rätt! även om man känner 42302 människor kommer man till slut inse hellre ca 5 ärliga och snälla kompisar som inte ljuger en rätt upp i ansiktet, sen kan man ha resten som vänner som man säger hej eller festar med, man behöver inte dela sina hemligheter med resten av världen.
--
Älska & Lita på dig själv innan du älskar och litar på andra.
P.S  besök gärna sharons blogg, en jätte söt tjej som skriver vad hon gör osv. intressant:)
http://dagarnaa.blogg.se/ puss på er / DaS

Who would have ever knew..?

God morgon sötisare!:)
Vaknade för en stund sen, har ätit och sitter med mitt te nu, lovely:). Känns som jag har vaknat på en bra sida idag, dont ask me why! Sovit bra kanske eller så är jag gladare? lyckligare? who know's? hahaha
Idag ska jag inte göra så mycket, kanske lyssna på danska siffrorna och lära mig dem lite smått. Även om vi inte har läxa i dem, duktigt? Jag vet. hihi. Men kommer bli skönt och bara växla mellan sängen och Tv och inte bry sig om något speciellt idag! ska även in och duscha ;D och relaxa sååå efterlängtat.
--
 • veckan schema
 • Måndag 9.30-13
 • tisdag 8.10 - 11
 • onsdag ledig
 • torsdag 8.30-15
 • fredag 8.30 - 15
Denna veckan kommer gå snabbt, det måste den göra! då blir det en vecka närmare till Höstlovet vad som händer då får ni inte veta förens senare ;* hihi kul va? håller hemlisar för er, inte ofta jag gör va;)
MEN jag kan säga att jag längtar och det kommer bli sjukligt kul, det ända jag har kunnat tänka på är det!
och den bästa låten som förklarar känslan är:


Sean kingston - replay 
http://www.youtube.com/watch?v=n5vRpuy2Yow&translated=1

Shawty's like a melody in my head
That I can't keep out
Got me singin' like
Na na na na everyday
It's like my iPod stuck on replay, replay-ay-ay-ay
osv..


// Take care DaS ;*

nanan i like this!

God morgon ;D eller ja för mig är det morgon allafall!:D
Michelle stack för 20 min sen vi har bara legat och pratat och fulat oss, även gått ner till ICA och handla pizza o annat. Såna här dagar uppskattar jag ICA näran under oss ;D haha riktigt soft! vi har även en pizzeria här:D var menat att vi skulle äta där, men vi orkade inte vänta. Bakis mat(y)
--
I morse vaknade jag typ 4 gånger och gick på toa. Vad som hände där kan ni gissa:D. Mitt huvud känns som fan, känslan är som att en orkest spelar och dunkar i huvudet på mig.. Men man mår som man förtjänar? det är dock lätt värt det, går dagen var sjukt rolig. Inte haft så kul på länge alla problem bara vips försvann.. Även om det blev ett par drinkar för mycket.
--
Vad som hände under kvällen vet jag inte, men jag vet att jag hade helvetes kul:)! och på vägen hem ringde jag en sötis! no name!:) dirty little secret hihihi.. Men riktigt gullig röst allafall damn.. hahaha och förlåt till er som fick cpigaste smsen av mig? Vakna och såg att jag hade smsat ett antal st. Om sjukt onödiga saker? typ " KORV? nej choklad va? " fattar ni ? ne jag fattar inte heller.. Vet inte vad jag får mina knasiga sakerna ifrån. Sen tyckte jag själv jag var så jävla rolig och skratta åt mina skämt?:P ja vi behöver inte ta upp det nu.
Det jag vill säga är att det var en underbar kväll, som jag verkligen behövde efter allt som har hänt dessa månaderna. Även om jag verkar "fjortisaktig" i video bloggen som kommer här nere, står jag fort för det eftersom jag hade trevligt. När jag e nere kommer jag kunna kolla på detta och bara skratta åt det, för det är pinsamt but who care's?
--
Jag fattar inte varför jag skrattar hela tiden? bevis på att vi hade kul allafall! även om vi
bara snackar om inget är det kulxD! notice! this is just for fun!
--
vi fular oss HAHAH!
--

Sen fattar jag inte varför vissa ska ska hålla på och klaga och säga elaka saker om VB. ?
e det några problem kolla inte! inte så att ja tvingar någon in här! så f``k off!

I will keep you as my secret..

God eftermiddag sötisar:D har nästan kommit hem från Parapeten aka skolan ? ja visst:)
Dagen har varit riktigt kul! Serverade människor idag kulkul och gick super bra:D men dock luktar man mat nu ? knasigt värre.. haha. Det är något speciellt med denna älskade dag som bara gör mig glad, ingen ide och fråga vad för då hade jag väll sakt det?:D
--
När vi städa och hade oss idag, så skratta vi oss igenom allt! kändes skönt att bara inte vara sura på varandra osv..
Så när vi hade slutat stack jag, Michelle och carolin ner till stan för Michellan skulle leta kläder till ikväll.
--
Så nu måste jag kila in och duscha och göra v mig, för Michellan kommer om 2 timmar om inte mindre och då ska vi göra v oss:D Länge sen jag längtade efter en utgång så här mycket. Så e helt hyperaktiv :D:D
--
Sen har jag bestämt att jag ska skriva ner vad jag äter om dagarna, eftersom jag har så dålig koll på det? äter inte ordentligt och vissa dagar glömmer jag äta? Hur lyckas man glöma vad man har ätit?:S ja bra fråga man tänker inte på att man måste äta helt enkelt? jag känner mig inte hungrig ofta så länge jag får lunch så e jag nöjd sen små äter man annat under dagen:D sånt man går upp i vikt av:)
--
Uppdatering och Bilder kommer in senare eller imorgon morgon. Dont get sad :D be happy :D:D hahah Puss på er // DaS

Morgonen låt; Lady gaga - love game
http://www.youtube.com/watch?v=6fDwRRZ7eUo&translated=1

Torsdagen, dagen innan freda

God eh kväll ? jaja något allafall :)
Vaknade för en 5min sen om inte mindre, gick och la mig direkt efter skolan kände mig helt slut! och mådde illa o var allmänt tråkig, så behövde nog det. Ska dra in och lägga mig direkt efter detta, det första jag tänkte var " jag måste blogga lite" har ju inte gjort det idag.
--
Dagen började med att jag försov mig, ingen nyhet längre? men var inte så farlig försovning, så jag skyndade mig upp och byte om och gick ner till bussen, handla ostbulle från ICA innan parapeten, mumzigt gott! möte upp Michelle på vägen, perfekt tajming? Javisst! vi hade inte så mycket gäster idag på Parapeten så vi fick servera 3:or med, men jag hade tur fick stå i kassan istället och göra cafe latte!;D såå mycket roligare allafall.
--
Vi slutade runt 3 tiden, så skyndade Jag, Michelle och Carolin oss ner i stan. Men jag och Michelle hade jätte brottom så vi lämna Carolin med någon tjej som hon träffade. Jag skulle hämta mina Linser och Michelle skulle göra ett ärende. Fick vänta en liten stund för det var mycket att göra i linsaffären. Men nu har jag dem allafall det är huvudsaken!:) Känns skönt ut med de gamla och in med det nya ;)
--
Idag ska jag bara sova sova och kom nyss på att vi har VIN läxa till imorgon, så får äta något och läsa igenomhäftet :) sen sova sova sova!:D
--
TIPS hur DU ska få den KILLEN du vill HA!
 1. Välj ut en killen (självklart?)
 2. När du väl har valt, försök få ögonkontakt (se till att det "klickar")
 3. Försök få honom att lägga märke till dig, skratta eller gå förbi och säg något högt(inteförhögt)
 4. kolla på honom en längre stund om han inte märker av dig. förr eller senare känner han en stirrande blick, när du märker att han ska kolla, så kan du ju kolla ner sen upp igen ( så verkar det som att det är han som börja)
 5. Om han står ensam någonstanns, gå nära och sen kan du låtsas fråga om något? tex om hjälp med något? så se till o bära något tex!
 6. Efter det lär han ha dig i tankarna! så nu kan du ge honom lite blickar kanske men inte för många! det ska inte vara jobbigt heller.
 7. om ni går varandra, försök få ögonkontakt och säg  " hej" tex? ögonkontakt är det viktigaste
 8. Efter det lär han märka av dig ännu mer, oftast brukar det att man hälsar på varandra och kanske snackar om något helt onormalt?
 9. HA TÅLAMOD
 10. Händer inget? kör på nästa :D då e han inget o ha om han inte gör några steg. Man måste ju vara 2 om en sak:)
Kom ihåg ni ska inte vara för jobbiga om det går bra, låt honom höra av sig men kanske inte alltid? då blir det ju tråkigt från hans håll. :) LYCKA TILL
-
En gammal bild från Dec på mig och bästa vän!
-
Imorgon är det även FREDAG! och för mig & Michelle innebär det Partaj!:)
Bjuda på 3 olika fester nu, så vi får se vilken vi väljer:) kanske alla 3;D hemma kvälls fest runda?;)
haha men en sak är säker :D DET BLIR INTE EN LUNG FREDAG INTE!:) Så cya i dimman fuckers:D!
ska vara duktig och ta bilder ;D. Vem orkar hålla på och fota när man e full ?:P
Nu ska jag iof dra mig :) ha de bra sötisar / DaS

oh no you DIDNT!

16/9-09 20.42
God kväll alla goa och söta där inne!:D
Kom nyss hem från stan, har varit och kollat på bilderna som jag tog förra veckan:). Vissa blev riktigt bra, nöjd och glad:). Dock tog det så lång tid var jobbigt och blev cp trött i slutet, jobbigt jobbigt!
--
Idag har vi haft servering, trodde inte vi hade gäster men tydligen hade vi det? hade även glömt ett vitt linne till att ha under den vita shortan( hade svart BH på mig) liksom det är en skolrestaurang inte en porr restaurang.. Men fick låna Emelie's gråa istället:) Inte lika fin! gillar den vita. Hoppas dem inte får in våra gråa shortor tills nästa nästa nästa vecka igen;) slipper man köpa den med:D hahaha.
Idag var jag " garderobiär(stavning)" riktigt tråkigt ruttna där nere alldeles själv:( men tur så var Nicolette Hovmästare så jag fick hjälpa henne massor! ;D så halvruttna bara. Vi hade inte mycket gäster heller. Längtar enormt tills vi är i köket istället! mycket roligare eftersom det är det jag vill jobba med egentligen, så känns jobbigt med servering när man inte alls e intresserad av det? Så då blir de massa uppdateringar om maten vi kommer laga,;).
--
Efterskolan stack jag bara hem, fixa lite saker sen körde pappa mig ner till stan ju:) och nu sitter jag bara här vi datorn, konstigt nog e jag trött men jag är sugen på att göra annat med? men de lär inte hända! alla e så tråkiga nu förtiden? eller nej inte alla men dem flesta:D:D. La mig rätt sen igår så kommer nog lägga mig tidigare idag, men så låter det alltid eller?;9 hahah
--
DAGENS NYHETER!!!
Måste bara skryta! men jag själv tycker jag är så jävla mycket ELITE på att skaffa jobb:) Har inte fått jobba något denna månaden förutom 1 helg, min chef börjar bli lite skum helt ärligt? Men allafall så är det inga problem eftersom jag har blivit erbjuden ett nytt jobb, stället har inte öppnat än men det är på go väg:). Dock ville dem ha Heltid men det går ju inte eftersom jag går i skolan;( men fixade sig. Avslöjar mer när jag vet mer :) Är faktist stolt:) hellre jobba för sina pengar än att få allt erbjudet och folk som slickar ens röv. Hur jobbigt är inte det?:S
--
Kommer komma upp lite tips till er tjejer! hur ni INTE ska göra om ni är sugna på en kille:) funkar faktist
BEEN THERE AND DONE IT!:D hahah
Dagens låt
Dead by April - Erased
http://www.youtube.com/watch?v=5hd1WiY7j5o

Morgon pigg?

Onsdag 16/9-09 07.09
Morgon! idag tänkte jag vara duktig och uppdatera här::) Pappi kör mig till skolan så kan chilla i typ 10 min till:)
Idag hade jag inte några grannar som väckte mig på morgonen, undra vart dem har förflyttat sig? för er som inte vet vad jag menar, så har jag ett par grannar utanför mig som fixar och har sig.
Dagens schema ser ut så här:
 • Skolan till 15 ungefär ( servering-Parapeten ) Ska bara fixa inför imorgon.
 • Bildvisning kl 17.00
 • Träffa Melli kl 20
Inte så mycket men, det är ju sånt som tar tid XD hihi.
--
Jag har även en hemlis som jag måste berätta!
Jag har ett beroende som är lite jobbigt, det har även dykt upp nynligen.
JAG KAN INTE SOVA UTAN MIN VARMA CHOKLAD!?
verkligen ligger och vrider mig eller bara stirrar och tänker men när jag har dryckit det, bara somnar jag pang bom!
--
Morgonens mest spelade låt ;
I'll never stop - Nsync
http://www.youtube.com/watch?v=_GSX74e1w-c&translated=1

Epic fail

Så där, haha synd att  Ameli böla för videon. Så tog bort filmen,pallar inte... Men nu ska jag iväg och kolla på Tv :) ni får sova så gott, svarar på alla komentarer imorgon :) PUSS
---
Jag e rätt mycket Epic fail jag med HAHAH enjoy it !:D

I will never stop

onsdag 15/9-09 18.35
Nej jag har blivit elit på att försova mig på morgorna! Försov mig idag igen haha men det var inga problem, hade bara Danska på morgonen. Det ändå jag satt och tänkte på under 2 timmar var att jag skulle få gå på lunch och äta min goda sallad! mumz! Hatar Tisdagar av 2 orsaker, 1: Börjar tidigt 2: Slutar sent!
AA börjar 8.10 och slutar 15.30? sjukt seg dag. Allafall efter skolan möte jag upp Ameli så stack vi till simhallen och skulle simma! men jag var svin hungrig och trött så blev inte så många längder, men Ameli körde på! haha. Jag nöjde mig med ett par längder, sen hoppa och dök jag i istället! sååå mycket roligare kan jag säga :D
--
Kommer upp videos på mig o Ameli, när jag dyker i så vackert och Amelis fina ryggplask! hahahaha Epic fail!
verkligen ett gott skratt höll på o pissa på mig! hahahah. .
--
Efter simningen kom Amelis snälla mamma och hämta upp oss, så nu sitter jag med mat och e helt död! tror jag kommer lägga mig rätt tidigt idag faktist! hahah.
Ska vara jätte duktig och uppdatera senare ikväll med:) Puss // DaSSen kom jag på en sak!

visst jag är inte något stort fan av fåglar eller duvor eller andra små djur och insekter. Men
för 2 dagar sen när jag var på Ga-torg, så var det en gubbe som lockade till sig massa fåglar eller duvor eller vad man ska kalla dem. SEN SÅ FÅNGADE HAN EN FÅGEL/DUVA! OCH DROG UT ÖGONEN PÅ DEN! hur jävla elakt är inte det där? fyfan vad jag blev arg! var nästan sugen på och gå fram men, han såg sån knasig ut hade kanske plockat ut ögonen på mig med? Men man behandlar fan inte djur så där! även om jag hatar dem och önskar livet ur dem, men på ett annat sätt! fyfan så hemskt! R.I.P fågel!

My life

Måndag 14/9 - 09 18.13

God Kväll alla sötisar:)
Idag efter den roliga och underbara skolan stack jag hem, sen körde pappi mig till träningen. Blev simning, ja jag simma själv idag för att få något gjort! blev 30 längder, för att börja sen ökas de:). Känner mig duktig dock köpte ja chips till ikväll, men det förtjänar jag hihi. Lägga på sig det man gått ner!
--
Kvällen består inte av så mycket har engelska glosor, som är rätt enkla ska bara kolla igenom dem
föröverigt är jag helt DÖD efter simningen, helt sjukt hur trött man kan bli av att simma lite längder?:S
måste varit något i vattnet eller så.
Mah dagens nyheter?
Folk gillar att ljuga eller undanhålla saker för varandra, även om dem är vänner.
För ett tag sen fick jag reda på en sak och så får jag inte berätta detta för dem personera känns jobbigt för dem är mina vänner...
--
Dagens låt
knock you down - keri hilson
http://www.youtube.com/watch?v=HQ6sp3X_LVk&feature=fvw

Love is just a game, or ?

söndag 13/9 -09 19.29

Hejsan sötisar:D
låg i sängen innan och tänkte så kom jag på att det är den 13/9, vet ni vad det betyder? inte?
Jo då ska jag säga det nu ;D det är exakt 3 månader tills jag fyller 18 år! :DD Har redan planerat allting, call me sick I know!:D men hur många gånger fyller man 18? ;OO one time!:DD känns fett kul, för de flesta av mina kompisar är redan 18! känns sjukt deppigt och festa med dem ibland, för de ska alltid ut vidare. Så jag bara längtar längtar! :D
--
Sen fick jag en fråga om hur vet man när man är kär?
Ja, mig ska man nog inte fråga om kärlek! Jag & Kärleken funkar inte ihop, tyvärr.
Men det jag tror och jag utgår bara från vad jag TROR. Så inga klagomål tack:D
När man känner pirr i magen, saknar personen, kan inte tänka på någon annan än personen i frågan?
Men sen kan man fråga sig är det att vara "kär" eller är det bara för det är något nytt? så känns det pirrigt och man är nyfiken osv? Så egentligen är det en bra fråga, hur vet man om man är kär? Bara för man vill ha kontrollen om vad ens partner gör behöver det inte vara att man är svartsjuk för man gillar personen, utan man vill ha kontroll? kontrollbehov. Så tror man att det är kärlek. Eller är det bara att det känns tryggt att ja någon som man kan prata med? och som tillfredställer en.
hur tror ni det känns när man är "kär" ?
--
Själv tycker jag att det är skönt att vara singel.. No fights and no trouble!
Har varit singel i 3 år, självklart har man haft några på G och någon man tyckt om, men jag har svårt att visa folk vad ja känner och att ja tycker om dem. Så blir att dem begär mycket och då känner jag mig kvävd och gör slut eller vad man ska kalla det. Det känns klart ensamt när man ser de flesta av sina tjejkompisar med sina pojkvänner. Men kan inte hjälpa har försökt. Men jag ska alltid stänga ute folk som kommer mig för nära för att slippa bli sårad. Men det kommer när det kommer:) Är ju inte helt emot förhållande.
brist på bilder
take care DaS

You gotta love it !

Hejsan sötisar:)
Jag kom hem för en liten stund sen, har inte orkat uppdatera så mycket, men får bli skärpning.
Idag har  jag varit med Emelie på Väla, jag handlade inget eller jo en Vaniljsnäcka!, men hon handla ett par saker. Varför hittar man ALDRIG något när man har pengar?? man får typ bara hitta något litet så man slösar sina pengar på något! eller så är allt överdrivet dyrt, ofta ja vill lägga ner 700 kr på ett linne? då är jag hellre utan.
--
Imorgon är det Måndag (igen) känns som livet är tråkigt, inget nytt händer det är bara repris av allt. Skola, hem, träna eller träffa någon. Helgerna är det alltid utgång eller hemma fest. Borde göra något roligare egentligen. Även när man är vuxen så blir det hela inte mycket roligare, Jobb 24/7? men man får självklart råd med mycket mer, som att resa utomlands osv.. Men men.
--
Idag ska jag inte göra mycket förutom att soft och städa undan lite:). Nu ska ja laga lite mat:D
Liseberg

Just det, kom på att tänka. Alla bloggare som är " kända ". Fattar inte varför dem aldrig svarar? av kanske 100 inlägg kanske 20? vissa ger bra svar kanske därför? era läsare lär tappa intresset att komentera om ni aldrig svarar.  Då lär ni tappa läsare.

13 years younger

Lördag 12 / 9 - 09, 17.34

Hejsan alla söta!:)
Kom hem för en stund sen från Erica, trevligaste chill fredagen på länge kan jag säga!
vi gjorde inte så mycket förutom att åka moppe. Jag vet! "fjortisvarning" jag är 17 år och blablabla
men kände mig som innan igen, mitt gamla jag när jag inte brydde mig om något! körde mitt race och brydde mig inte om vad folk tyckte och tänkte. Bara skratta igenom hela kvällen! Saknat det som fan:D.
--
Ikväll händer inte så mycket tror jag, är inte så sugen på att göra så mycket bara ligga i sänge med film och tjockis saker:)! ska börja träna nästa vecka så får passa på!
--
Hitta denna bilden med:)

GUD vad ja saknar vissa människor! hade varit sjukt skönt och bara vara liten igen, No problems or fights!
När man inte behövde bry sig om, killar, smink utseende, kläder, rykten, om morgon dagen, problemen som kommer hunta en när man sover! Inget. när man var ledsen så kunde man krypa ner till mammsen elr pappsen så blev det okej! När man trilla och slog sig fick man plåster och en klubba så blev allt mycket bättre. När man fick sin första puss så var man tillsammans, nu kan man gå all the way och då vet man inte vad man känner för personen. När man bråkade med en kompis var det kanske om ett klistermärke eller annat litet, inte som nu.
Allt sånt var så himmla skönt, nu har man så mycket ansvar på sig.

--
Dagens låt; P-square -Bizzy Body Remix
http://www.youtube.com/watch?v=UqGdt2Nyev8&feature=related

-
Nu ska ja ta och kila iväg så hörs vi kanske senare // Take care DaS

Vart är vi på väg?

11/9 - 09 20.14

Hejsan alla söta :). Nu sitter jag hemma hos ekeens, men hon är inne och duschar och sminkar sig så jag passade på och uppdatera här:). Dagen har varit rätt lång känns det som, började med skolan så klart man måste sköta den och ha sig en ordentlig utbildning!:D.

Vi var på parapeten idag igen. Idag var jag Hovmästare fick svara i telefonen och boka in tider hjälpa alla som behövde hjälp se till att alla gjorde vad dem skulle, lovar er njöööt! behövde inte göra så mycket:) Fick även beröm som ja älskar att få, för ja hjälpte till mest när vi serverade! taktik you know;) men alla fall efterskolan gick jag och Carolin till Åhlens där jag skulle fotas inte inne i ¨åhlens men köpcentret eller vad man ska kalla det:)
var riktigt roligt faktist, kände mig jätte söt hihi, fotografen visa mig bilder han tyckte om jätte mycket faktist. När jag var klar med det möte jag upp Erica och vi tog tåget ut till Gantofta. Fick vänta på Joel för han skulle hämta oss så vi satt ner och prata:).


Ikväll ska vi ut och köra lite, sen till BK och handla mat, sen bara mysa vid tv med film och godis :))

---
Sen tänkte ja lägga till VART FAN E VÄRLDEN PÅ VÄG? man kan inte lite på någon nuförtiden värken tjej eller kille
tjejerna har nog lärt killarna hur dem ska vara falska! De flesta värkar bara tänka på sig själva, så fort dem inte har någon vinning på dig så försvinner dem ?! Folk backstabbar sina de så kallade "BÄSTA" vänner för minsta lilla? självrespekt? Inte konstigt att äldre killar föredrar yngre tjejer, ni är så lätta och få! ( Menar inte alla nu då )
Konstigt att inga killar vill ha förhållande ifall dem ändå får sex på annat håll? eller det dem vill ha.
Jag stör mig så himmla mycket på ett par personer just nu, fattar inte vad dem håller på med. Kan säga att jag inte hade tvekat och slå någon av dem om jag ser dem på stan! Man gör inte så det är inte alls okej!

Så Lita inte på någon, för tillochmed dina närmsta kan svika dig när du minst anar det!

Bilden är tagen för ett bra tag sen när vi slava åt Ericas pappa och hjälpte honom att fixa Inbjudningar till Level när dem nyss öppnat!


Torsdag - Parapeten, modellfoto.

Torsdag 10 / 9 - 09 . 20.29
God kväll folket:), tänkte börja med att berätta att jag försov mig i morse, så pappa fick komma till mammi och hämta mig:) skulle vara nere på Parapeten och det blåste och var kallt ute! Därför älskar jag min pappi extremt för han gör allt för mig! Men självklart inte bara därför jag älskar honom! haha
---
Hade servering idag på parapeten, kul men jag och Emelie hade bitterfittor till gäster! eller 2 av dem alla fall, dem andra 2 var jätte söta av sig:)så var extra snäll mot dem :). Brände mig inte på fatet känns skönt för dem är äckligt varma!  Tror jag håller på att bli sjuk igen ;( har jätte ont i mitt huvud  och i min hals, känns som jag alltid blir sjuk när jag träffar Ameli xD! Tror hon smittar fortfarande eftersom hon är sjuk! ofc. ..
---
Efterskolan blev det stan med Emelie & Sara ett tag sen träffade jag min sis som skulle bli fotad idag, min tur imorgon! vet inte hur det kommer gå. Men sis var jätte duktig och skit söta bilder med :).
& föröverigt rullar allt på PERFEKTA! kan inte gå bätte eller jo det kan det säkert, men allt jag önskat mig
have become true! amazing, I cant love life more then I do now!
---
Föröverigt har jag insett att man ska älska sig själv! kan erkänna att jag haft dåligt självförtroende så därför har jag haft svårt att ta komplimanger av folk och ska alltid vända det till något negativt istället.
Tror inte jag är ensam om det, men att jag har börjat gilla mig själv, den jag är och den jag har blivit. Har gjort mig starkare på många plan, det är sinnesjuk hur självförtroende kan ändra en persons syn på livet, på allt!
---
Så gott folk älska er själva! låt ingen och då menar ja absolut ingen trycka ner er eller försöka! var starka stå för vad ni säger och för vad ni är, låt ingen intala er något som ni själva inte tycker. Även om det är svårt försök stå ut med grupptrycket, försök göra en bra sak använd er röst och ändra detta trycket till något bättre, något bra.
---
5 saker jag älskar!
 • Gråa tröjor ( har tusentals!)
 • Mitt hår! (det lockiga) ibland! men även när ja plattat det:)
 • Min rumpa:D den e så fin.
 • Få uppmärksamhet ( vem älskar inte det liksom?)
 • Att göra något bra och få beröm!:)
Säkert några mer saker men inget jag kommer på just nu :)).. de ligger på topp 5 for now!
Men nu ska ja kila in i duschen och sätta mig vid Tvn, kanske blir något inlägg innan ja lägger mig.
// Take care DaS

natti natti sötisaaar

Onsdag 9/9 - 09, 21.30

Ameli gick för en stund sen, så passa jag på att äta på min Häagen glass mumzigt värre dock orkade jag inte äta upp hela inte ens halva.
Har ändrat design med som ni kanske ser, tog ett jävla bra tag men jag & Ameli klurade ut det till sist! vi är skillade jatack vi vet! Hoppas ni gillar för jag älskar det:D
ska nog sätta igång någon film nu :) hatar att man ska börja skolan 8 kan man inte börja 10 ? eller något, då hade alla ungdomar gått dit kan jag säga!:D uhh
Men nu får ni sova så gott för ska ta min rumpa och parkerna den i sägen // take care DaSDagens knarkade låtar
craig david - insomnia
http://www.youtube.com/watch?v=9m555jHRMEo

akon - trouble nobody
http://www.youtube.com/watch?v=4a8nRkWWr-4


Onsdag

Onsdag 9/9 - 09 19.46

ursäkta för en dålig uppdatering idag igen, lovar att bättra mig snart!
idag har jag inte gjort så mycket. Var hemma från skolan eftersom jag inte sov något inatt
så sovit hela dagen nästan, var i stan innan och handlade mat och gottis till ikväll ;) förtjänar jag
tagit pause från mitt "tränande" nu :))
Ikväll så ska jag inte göra så mycket faktist, käka mig fet och sova.
Imorgon blir det skola, har servering så slutar sent sen ska ja på modellfotografering, nervös men det ska nog
gå bra :)) Men nu ska jag vara social med Ameli lite för hon ska hem snart, blir kanske någon uppdatering ikväll ;))
// Take care DaS

Tisdag- Skola , stan

Tisdag 8/9-09, 20.31

Idag har dagen varit lite stressig men ändå rolig:).
Började med att jag gick upp 08.15, kunde inte ignorera arbetarna mycket mer än vad jag gjorde. Tog bussen vid 09 in till stan och möte upp moster, för vi bestämde oss att hälsa på mamma tillsammans istället för att störa henne 2 gånger vid olika tillfällen. Hon var dock vaken så kändes skönt att slippa väcka henne, vi satt o pratade med henne o.s.v.
Kunde inte vara borta från skolan hela dagen så gick dit vid 11.20 ungefär, träffade och käkade med Carolin i Birkan kändes skumt och käka mat där dock, men det gick. Vid 15.30 kom pappi och hämtade mig, skulle hem och hämta kläder och sånt sen hem till mamma, där jag även sitter just nu eftersom läkaren skrev ut henne för dem tyckte han mådde bra och inte behövde vara kvar där. allafall efter att jag varit hemma och hämtat kläder körde pappi mig hem till mamma igen, mammas kompis var här så jag kunde åka ner till stan med emelie:). Hon handlade massa kläder och så, sen gick vi till Mezo och fika. Efter ett tag kom även Ida ner så satt vi där i 1 timme kanske lite mer:) jätte trevligt, men tyvärr började det blåsa och bli kallt! så det var mindre kul kan jag säga. Men jag och emelie tog bussen hem hon till sig och ja till mig självklart!:D haha. När jag kom hem satt mamma och svärde och hade sig så fick hjälpa henne och ge henne hennes medicin och fixa mat och nu sitter jag här :) kände att jag hade dålig uppdatering idag faktist. Fy mig! hihih xD
Sen har vissa velat ha nya videoinlägg hahaha kommer komma upp när jag orkar ?xD gjorde dem andra för skojs skull haha love it! ni stör er på såna men ändå vill ni ha mer av oss mumz;))))))))) hahaha.
Så chill chill and it will come :D ;)
Dagens mest knarkade låtar:
Sean kingston - replay
http://www.youtube.com/watch?v=1Mgpqc5L8Kg
jesse McCartney - how do you sleep
http://www.youtube.com/watch?v=VyDhvVOKdvw&feature=related
The reason att jag bara länkar är att jag vet hur störigt det kan vara när man kommer in på en blogg och så kommer de musik fram XD!
och så bara spelas musiken, så här får man själv välja om man vill lyssna:)
SMarT? I know;))
// take care DaS

UTMATTAD

Måndag 7/9-09 19.11

Började 9.30 idag med Matte, gjorde ingenting typ för ja kunde redan det vi gick igenom, efter hade vi svenska som var helt onödigt? eller vårt samtalsämen var det och då började jag få ångest  ( börja tänka på mamma ). Men dagen gick och kl 13.15 slutade vi. Så gick jag till moster för vi skulle beställa nya linser till mig, hämta snigel, åka på simning sen besöka mammi på sjukan.
När vi var klara med allt var klockan runt 17.30 och då trodde jag och moster att mamma skulle ha vaknat, men det hade hon inte hon låg fortfarande på övervakning.
Tydligen hade operationen tagit lite längre tid för det blev lite koplikationer(stavningen) så dem skulle höra av sig till oss när mamma hade vaknat.
Så ska till henne imorgon istället runt 10 tiden! Tror inte jag har längtat efter min mamma så mycket som nu!!
Föröverigt har jag fått nya grannar som befinner sig utanför mitt fönster mellan 07-17 och stör mig och arbetar!:)
haha värst var i morse när jag råkade glöma persienerna uppe stog de ett par killar där. Undra hur de kändes och få se mig sova! :D dem bjöd ut mig men ikke! hur kul hade ni tyckt att de skulle vara kul med sådana arbetare som väcker er, tittar in med för den delen! Ikväll ska jag inte glöma och dra ner dem  usch på det!
Dagens mest knarkade låtar:
Santana - Maria Maria
http://www.youtube.com/watch?v=8jSNjcSWQgU&feature=related
Suffocate - J holiday
http://www.youtube.com/watch?v=Bbgtc04T4dM
Jason gleed alvin & the chipmunk - Follow me now
http://www.youtube.com/watch?v=gai346_WnPI

// take care DaS

Skola - måndag

Måndag 7/9 09 , 07.48
Morgon !
Nu har jag gjort i ordning mig, sitter och käkar och ska springa ner till bussen om 5 min ungefär tur att man bor 1 min från busshållplatsen ungefär:D
Mamma ringde mig och väckte mig kl 07.30 och sa att hon skulle opereras om 1 timme, kommer inte kunna fungera ordentligt idag kommer bara sitta och tänka på när moster ska ringa mig och säga att allt gick bra, vill inte tänka på vad som kan hända, fast jag kanske borde riskerna finns, måste inse och vara berädd på att någon kan gå fel. Men de tänker ja inte göra nu ska tänka positivt att allt kommer gå bra att hon blir bra hon får mina positiva tankar så blir allt bra. Det måste det.
Men nu måste ja kila ner till bussen // Take care DaS


Game over

Söndag 6/9-09, 18.14

Råkade somna vid Tvn innan så sov i ungefär 3 timmar? hur lyckas man :S måste vara riktigt trött.
Men finns ju inte så mycket annat att göra på en söndag, eller okej det finns ju men jag orkar inte göra något annat än att feta mig vid tv och datorn samt sooova. Fråga inte hur jag ska kunna sova inatt. Men tror jag ska upp och träna nu eller softa en stund till framför datan faktist:).
Blir inte att besöka mamma idag, hon var tydligen alldeles för trött och ville vila inför imorgon förstår henne ändå lite, men samtidigt inte. Mycket tankar som snurrar i min lilla skalle börjar bli för mycket, måste ha plats för andra tänke saker med ju ?? Nåååjaaaa..
Sen har jag lovat att bli mer social och umgås med folk igen! sluta vara hemma så mycket på helger. Men kan inte hjälpa det, jätte skönt och bara ta de lungt på en Fredag sen upp och jobba Lördagen men antar att folk börjar sakna mitt gamla jag eller något, men det kommer snart igen tro mig:D.
Sen är det något fel på de flesta killarna nu för tiden
någon mer än jag som märkt att de flesta inte vill ha flickvän?
bara ngn och mysa med? eller annat? sick shit dude!!
Kanske för vi tjejer låter dem köra med oss. Menar inte alla nu då.
Vi kanske vill vara så mkt med killen och går med på vad som helst? eftersom då kommer man få träffa killen igen. vet inte riktigt något krångligt har det blivit
Eller är detta bara det nya 2009 talet?
Funkar inte hos mig.

Chokladkladdemuffins

Nu ligger mina älsklings muffins i ugnen och blir klara:) Ska bli gottis och äta på dem hela dagen:D hihi rätt mättande :) dem ska ungefär se ut så här
Recept:  det blir ungefär 13-14 st beror på hur stora formerna är:;)

Du behöver för att göra dem detta:D  (blockchoklad) helst ljus choklad:) inte vit men ljus elr vilket du tkr om.
2 ägg
2 ½ dl strösocker
2 tsk vaniljsocker
1 krm salt
4 msk kakao
½ tsk bakpulver
2 dl vetemjöl
100 g smält smör eller margarin

Sätt ugnen på 200 grader.

Smält matfettet i en kastrull på spisen. ( ha det på låg värme så det inte bränns:) när det är smällt låt det svalna:))

Vispa ägg och socker med elvisp. Vispa ner vaniljsocker, salt, kakao, bakpulver. Tillsätt sist vetemjölet och det smälta matfettet. Vispa snabbt ihop till en jämn smet. 
OBS! HACKA I BLOCKCHOKLADET SEN LÄGG I DET SIST INNAN DU HÄLLER SMETEN I FORMAR :)

(GLÖM INTE ATT LÄGGA UT MUFFINSFORMAR INNAN DU BÖRJAR, så blir det enklare :))

sätt iN dem i 10 min :)
Knarkade låten till detta:)

P Square-Am I still that special Man

http://www.youtube.com/watch?v=f1u87QZk57c

SÖndag.

Söndag 6/9-09 11.02;


Vaknade för en stund sen, sov dunder skönt inatt.
Gårdagens kväll bestog av fiesta på Dalhem som sakt, riktigt trevliga människor var där:) Var kul och träffa nya ansikten o.s.v. Jag och clara drog hem vid 00 ungefär hon var trött och så var jag. Men Linnet & Nathalie var kvar där längre så ska nog smsa linnet snart och fråga om hon kom hem ordentligt:).
På vägen hem träffade jag Nillepille och hans kompis så stog ute i blåsten och snackade med dem någon halvtimme samtidigt som jag fröööös sönder men inga problem värt det:) länge sen man träffade honom. Sen stog jag och gjorde mat och käkade sen somnade jag glad framför tvn:D.
Idag ska jag träna på Danskan lite och lyssna på skivan men innan dess ska jag träna i vårt " mini gym " , städa, tvätta och baka muffins :) så kanske delar med mig av mitt recept haha. Senare ikväll åker jag till mamma och umgås lite med henne kanske för hon åker in på operation imorgon och man vet aldrig vad som händer;S. Men hoppas det går bra. Även Skola imorgon fett tråkigt kan jag säga:S inget man längtar efter.
Men nu ska jag röra mig från datorn:) // Take care DaS


Dagens låt
P-Square - No one like you 
http://www.youtube.com/watch?v=1_t8tBrZuqoGårdagens outfit, förutom mitt hår det var utsläppt men satte upp 
det eftersom det blåste som attans!

IKV!:D

Lördag 5/9 - 09
15.10;
Hejsan alla söta;)))
Gick upp för nästan 1 timme sen :) blev inget jobb p.g.a det dåliga vädret så vi hade inte så mmycket att göra så fick stanna hemma:) Lika bra för somnade inte förens kl 05 igår;S, kunde verkligen inte sova eller något sen var de vissa som smsa och ringde och höll mig uppe! XD
Dagen ser ut att softa ungefär till 18.00 sen plattahåret och göra v sig:) träffa linnea, nathalie, verre och clara och dra på något fest på dalhem:). Lovely stuff. Så alltså ska jag inte göra så mycket tills dess:) så blir väldigt lite uppdateringar idag I guess. // Take care DaSDagens låt : P Square Roll It
Ursäkta min skitiga spegel!

VIDEOBLOGG

Videoblogg längst ner:)


Fredag 4/9-09
21.28;
Kom nyss hem från Ameli, Sparrisen & Ralle kom och hämtade mig tackar man så mycket för, dem vill att jag skulle berätta om vårt samtalsämne men nej tack de håller vi hemligt! hahaha

Nu ska jag nog bara softa vid datorn lite och sen lägga mig och kolla någon film sen blir det jobb imorgon xD jobbigt läge men blir kul alltid något nytt som händer och så tjänar man money, Me like!:D
Kommer bli rik i slutet av månaden jobba jätte mycket i augusti månad, bli gärna svartisar på mig;))

Sen har många gillat "SHAKE IT!!" videon så blir nog någon till eller så :)

Nej det var allt för mig idag :) // Take care DaS


Music is my passion

Fredag 4/9-09
12.53
Satt och tänkte lite innan och kom på att jag inte klarar mig utan musik? alltså verkligen även i skolan när vi ska läsa eller något så måste ja lyssna på musik annars sitter ja och drömmer eller snackar runt helt sjuk egentligen hur beroende man kan vara, känner mig naken utan min älskade ipod. Så tänkte vara gullig och dela med min några av mina favvisar just nu :). Tog min tid och leta upp länkar på Youtube med:D gulligt?:D javisst:D..

Rihanna- run this town.

http://www.youtube.com/watch?v=ciqlgMPnPJs

Dead by April - What can I say

http://www.youtube.com/watch?v=KQXEt1JNUhE

J holiday Come Here

http://www.youtube.com/watch?v=Ra4q23piFHM
Dessa tre får ni förtillfället:D
Jag har inte någon speciell musik smak, gillar det mesta som låter bra och har bra texter:)
// Take care DaS

Inte klookt!

Fredag 4/9-09
10.41;
Ingen skola för mig inte idag. Vaknade runt 04 i morse och hade jätte ont i örat, så nu har ja trumhinnsinflamation
så fick en annan medicin nu. Så tänkte jag dra till skolan men hade för ont för det, min kropp kanske säger ifrån att jag måste vara hemma och vila nu, vet inte riktigt. Så kröp ner i sängen igen och somnade om till nu för en stund sen:).
Idag är det fredag, jag vet inte riktigt vad jag är sugen på att göra inte festa allafall. Jag & Ameli pratade om att typ kolla film och softa, så om jag inte har lika ont så drar jag nog till henne ett tag. Jobbar imorgon med men börjar kl 13.00 så rätt skönt:).
Sen jag typ började jobba har jag inte varit ute så mycket för känns sjukt jobbigt och vara ute och festa, sen jobba och vara bakis dagen efter därför har ja skippat det, inte så pept på att komma hem när festen väl börjat komma igång hahahxd.
Nej men nu ska jag nog dra mig till sängen och kolla någon film får återkomma sen :)
// Take care DaS

Shake it up and down !!

http://www.youtube.com/watch?v=vdNVFDa7gOU&feature=channel
(kolla!!)


Me and my beloved sis!;)
Nu har jag fixat allt som ska fixas hos mamma, även pratat med henne lite om måndag för då ska hon opereras, hoppas allt kommer att gå bra och att dem får bort all cancer. Tänker inte tänka på riskerna som finns för det ska gå bra! så är det.
Men nu ska jag kila ner till bussen och åka hem till pappsen, så återkommer där om jag har något att skriva:)

Puss på er//  Take care DaS

Video blogg

http://www.youtube.com/watch?v=dBBw5r4IgEU
Som sakt jag kommer nog videoblogga med! härligt och lättare att få det man vill sakt:)

PARAPETEN - SERVERING !

Torsdag 3/9-09
15.25;
Idag när jag vaknade i morse låg jag och tveka om jag skulle till skolan eller stanna hemma, dock för jag är sjuk och för jag var extremt trött. Men tänkte att jag varit i skolan hela förra veckan även om jag var sjuk så varför skulle jag stanna hemma nu när jag mår bättre? Så segade mig upp och byte om och gjorde v mig.
När jag kom fram till skolan var det vara jag, Hamed & Thess där, trodde bara att det skulle vara vi på serveringen men tydligen började vi kl 09.00 istället för 8.30. Kändes lagom onödigt och gå upp så tidigt som jag gjorde 1 timmes sömn då! det är rätt mycket när man är seg på morgorna. Men alla andra kom runt nio tiden fast vi var bara 7 st resten var sjuka. Känns som jag borde stannat hemma förra veckan eller något egentligen.
Eftersom jag är sjukfick jag stå i kassan istället, kan säga att det var en av de segaste sakerna som finns händer inget alls där. Stog och gjorde café latte istället blev ett par stycken. Dem som fick tyckte om det alla fall, så det känns bra att man gör något gott!
Det fanns inte så mycket att göra idag så vi slutade lite tidigare kändes skönt för mina fötter gjorde jätte ont, får välja skönare skor imorgon utan klack! usch.
Tog bussen hem till mamma, sitter vid min systers dator just nu :). Ska fixa min syrras och hennes kompis hår sen för dem har fotografering idag. enskilt foto. Kommer bli kul och se hur det kommer se ut sen, är inte världens duktigaste på att fixa hår. Lägger knappt så mkt tid på mitt eget, haha sad but true!
Idag händer inte så jätte mycket, ska åka till pappa senare. Min syster ska hjälpa mig och filma in när jag dansar "arabisk" dans kanske lägger in någon video ifall det ser bra ut:) känns spännande och dansa igen efter så här länge.
Nu ska jag kila iväg! hörs senare   //   Take care DaSServeings kläder + en svart slips :) men kan inte knuta så fick vänta på någon som kunde :)

Eng - swe?

Onsdag 2/9-09
17:16;
Sitter och pratar i ventrilo med min syster och en gammal tibiakompis & nej jag spelar inte längre dont worry!
Men allafall sjukt kul har vi allafall kan även öva på att prata engelska bättre nu, riktigt bra sätt att lära sig prata faktist funkar rätt bra för min del:). Har fått önskemål att skriva blogg på engelska av dem men NOWAY kommer bli fett jobbigt och ha massa pl's och br's här inne med engelska bara så skippar nog det. Dock roligt att dem besöker för att kolla bilder, så får väll vara snäll och ladda upp flera st så dem har något och kolla på när dem inte förstårXD haha XD
Nej nu ska jag fortsätta snacka med dem flera människor som börjat joina märkte jag precis så får väll vara social med dem för kan inte skriva och snacka samtidigt blir bara mest " mm ahh , hahah" typ xd kul och höra polacker snacka engelska låter kul hahaha XD!
& jag är sjuk nu så jag har tid att uppdatera så ofta kommer inte hinna uppdatera lika ofta sen så kommer väll bli mer och läsa sen eftersom då skriver jag allt i ett inlägg I guess vi lär märka! :) men men


Men nu ska jag gör lite mat och kolla tv sen in och duschen och sova!
Ny dag, nya tag !:)

// Take care DaSMafia Wars


Onsdag 2/9
14.20 ;
Satt mig vid datorn nästan precis och tänkt vara duktig och uppdatera här lite så det blir mer inlägg och roligare att läsa. Men medans jag satt här kom jag på att jag har börjat spela ett nytt spel " Mafia Wars " som finns på Facebook då. Det hade ju självklart varit roligare om det inte hade varit så segt att göra " jobb " ni som spelar förstår säkert vad jag menar, men även om jag tycker det är så jobbigt att vänta så blir man fast av det. Är det så med alla spel? är det beroendeframkallande eller är det för man har brist på annat att göra? Eller bara helt enkelt gillar spelet? det är ju inte bara Mafia Wars som folk spelar det är ju även, CS, WOW, Tibia. Hade man haft annat att göra hade man nog insett att det är meningslösa spel och bara tidsfördrift antagligen. Ja jag har själv spelat Tibia det är som en helt annan värld där, man träffar andra människor och tidsfördrift som utvecklades till att man blev beroende av det. Känns som jag svara på min egen fråga där, knas? javisst!
Sen skickade min syster en länk om hon tjejen Therese johansson rojo som blev misshandlats till döds!
helt sjukt att någon kan göra så där, hur kan man vara så känslokall och ha mage och döda någon! helt sjuk. Tycker verkligen synd om tjejen och alla hennes nära o kära. Beklagar stort även om jag inte kände henne.
Men nu kommer jag inte på något mer att skriva. Så får återkomma när jag kommer på något:)
// Take care DaS

Hejsan =)


Onsdag 2/9-09
10:47;

 

Nu så har jag börjat använda blogg! kommer ihåg när jag satt och retade mig
på alla fjortis bloggare och då lovade jag mig själv att aldrig skaffa blogg!
Men se här, här sitter jag och förstår mig inte på någonting nästan men det ska fixa sig:) för favvo maaki ska hjälpa mig och fixa allt så jag kommer igång riktigt, kommer bli kul och ha någonstanns att skriva av sig. Behöver alla så klart. Vet inte riktigt vad jag ska skriva nu mer eftersom detta är första inlägg jag gör, kan säga nu att ni inte behöver förvänta er  dunder bra stavning från mitt håll:D men ska göra så gott jag kan:). Men nu ska jag iväg till sängen och lägga mig eftersom jag har fått halsfluss & så har jag vitamin brist nu så mina händer värker så fått massa vitaminer och blir det inte bättre så får jag åka till sjukan igen. Gör inte samma sak som jag gjorde väntade i 2 veckor innan jag sökte läkare;S väldigt dumt det spred sig vidare i mitt huvud sen ut till mina öron så jag hör knappt något sick! så igår natt la min kropp av kunde knappt röra på mig och det bara gjorde ont i hela mig. Nej inte svininfluensan som många av mina kompisar har försökt skräma mig med, så känns skönt.
Men nu ska ja kila iväg  /         Take care DaS

 


RSS 2.0